Värmepåse vs Tote bag?

Uppdaterad

Värmepåsen ingår när du köper en Cirrus No.2, men den kan användas till alla våra steamers. Den går även att köpa separat. Den är värmeskyddande och kan användas både som handske och förvaringspåse till din steamer. Den är perfekt att ha som verktyg när du steamar och kanske vill pressa steamern mot tyget och hålla emot på andra sidan. Då kan du trä påsen över handen som en handske och hålla emot steamern utan att bränna dig. Den är även bra att ha som förvaring till din steamer om den ska med på en resa. Ytterligare ett användningsområde är att ha påsen som underlag när du steamar. Lägg den på en plan yta och låt den agera strykbräda. Du kan tvätta påsen i tvättmaskin med dina kläder om det behövs. Den har en yta av EPE-skum som är värme-vatten och steamtåligt. Själva tyget under EPE-ytan är polyester. 

Stratus No.2 Tote bag är en större väska med handtag och dragkedja. Denna är främst framtagen med Stratus No.2 i åtanke men fungerar såklart också till alla våra steamers. Även den har en yta som är värme och vattentåligt. Denna väska är slitstark och tål att bära en vikt upp till 20 kg. Steamern behöver inte ha svalnat innan du packar ner den i väskan då den är värmetålig. Vår tote bag är 68 cm bred och 45 cm hög. 

Värmepåsen är alltså mindre än vår Tote bag och kan kombineras till ett verktyg/värmehandske. Tote bag är mer utformad för transport av din steamer för den som använder exempelvis Stratus No.2 Professional steamer mycket i jobbet.