Vad gör era tvättmedel så speciella?

Uppdaterad

Vi använder oss utav ren bioteknik när det kommer till våra tvättmedel. Enzymer, molekyler och aktiv bakteriekultur är det som ligger till grund för magin i våra tvättmedelsflaskor. 

Gällande White laundry detergent, vår vittvätt, används enzymer som på riktigt angriper fläckar och effektivt får bort dessa samtidigt som det skapar ett lager över fibrerna i tyget som fungerar som en sköld mot framtida fläckar. Tvättmedlet håller kläderna vita utan att innehålla något som helst blekmedel. 

I fintvättmedlet, Delicate laundry detergent, är det å andra sidan avsaknaden av enzymer som är det briljanta. Att tvättmedlet inte innehåller enzymer är bra för naturtyger (kashmir, ull och siden) då proteinet i sådana tyger bryts ner av enzymer.

Odor control innehåller zinksalt som reagerar med de pyttesmå illaluktande molekylerna i ett plagg och skapar större molekyler, vilket gör dessa lättare att skölja bort i tvätten. Av denna anledning är tvättmedlet mycket effektivt när det kommer till att få bort odör och oönskad lukt.

Dark and Denim bevarar färger och kommer hindra dina jeans från att blekas och se urtvättade ut. Tvättmedlet fungerar som en anti-urtvätt-behandling och  är inte aggressivt mot mörka pigment eller behandlar det som fläckar. 

All colors bevarar och tar hand om alla typer av färgnyanser, precis som Hypoallergenic. Ingen av dessa tvättmedel innehåller några som helst färgämnen. Den stora skillnaden dessa sinsemellan är att Hypoallergenic inte innehåller någon doft, parfym eller allergener.