Vad får jag när jag köper en Cumulus No.3?

Uppdaterad

För de som steamar mycket hemma rekommenderar vi Cumulus. No 3. Den håller en högre kvalitet på ångan än vad en handsteamer gör vilket gör den mer effektiv. Den har en ställning med en galge som kan fungera som herrbetjänt. Utöver galgen ingår även en värmeskyddande handske som är ett smart hjälpverktyg vid användning av din steamer, samt ett borstmunstycke. Borstmunstycket skapar lite distans mellan steamern och tyget och därför rekommenderar vi att den används på känsligare tyger.

Du kan använda Cumulus No.3 på olika steamlägen. Ett läge för känsliga material och ett för kraftigare tyger. Cumulus No.3 blir varm på 40 sekunder. Handtaget nedanför munstycket är mycket lätt och värmeresistent. 

Vattentanken rymmer 1,8 liter vatten vilket ger en timmes kontinuerlig ånga. Trycket i vår stationära steamer är jämnare och kraftigare än i våra handsteamers som Cirrus No.1 och Cirrus No.2. För att veta vilken steamer man ska välja beror det alltså på helt vilket behov man har. Den här är perfekt för hemmabruk och till de hushåll som använder en steamer mer frekvent. 

Nedan kan du se en video på hur du sätter ihop Cumulus No.3:

Hur du sätter ihop Cumulus No.3