Returer - vad gäller?

Uppdaterad

Du har rätt att returnera alla ordrar som köpts via vår hemsida, i vår konceptbutik eller på ett popup-event inom 30 dagar från inköpsdatum- förutsatt att varan och dess förpackning är i nytt oanvänt skick. I Sverige har vi fria returer och du behöver inte betala någonting.

Produkten/produkterna får inte ha använts, de behöver vara i sin originalförpackning och i samma skick som de mottagits i. Om du vill byta din order till en annan vara, följ instruktionerna nedan och låt oss veta att du vill byta till en annan produkt istället för att få pengarna tillbaka.

Steamery erbjuder inte fria returer utanför Sverige, utan kunden står då själv för returkostnaderna. Om en vara blivit skadad under transport behöver du som kund kontakta Steamery inom 30 dagar för att informera oss kring detta så hjälper vi dig vidare.

Vänligen notera att om du inhandlat en Steamery-produkt någon annanstans än på vår hemsida, i vår konceptbutik eller på ett popup-event, får du vända dig direkt till inköpsstället vid retur eller byte. Detta är för att en produkts garanti alltid är giltig där den är inköpt. Kom ihåg att du mest troligtvis behöver ett kvitto/bevis på köpet.